Pedaalin pikkujoulut Espoon Otaniemessä pe 8.12. klo 16

Opiskelijakulttuurimuseon logo.
Tervetuloa viettämään pikkujouluja Teekkarikylän sydämeen Opiskelijakulttuurimuseoon perjantaina 8.12. klo 16 eteenpäin. Museokäynnin jälkeen suuntamme yhdessä jatkamaan iltaa ravintola Fat Lizardiin.

Tervetuloa viettämään pikkujouluja Teekkarikylän sydämeen Opiskelijakulttuurimuseoon!
Kuulimme museon huikeasta vapaaehtoisohjelmasta Mitä kuuluu -iltapäivässä ja nyt pääsemme tutustumaan vastikään uudistuneeseen museoon. Pari vuotta sitten entisestä Polyteekkarimuseosta tehtiin koko Aalto-yliopiston opiskelijakulttuureja esittelevä museo – ainoa laatuaan Suomessa. Museo pyörii vapaaehtoisvoimin ja vapaaehtoisiksi on halukkaita enemmän kuin voidaan ottaa mukaan toimintaan. Museon intendentti Rasmus Ruohola tulee oppaaksemme ja kertoo samalla museon vapaaehtoisista.

Tapaamme museolla perjantaina 8.12. osoitteessa Jämeräntaival 3 A klo 16. Sisäänkäynti on portaikko kellariin rakennuksen savupiipun juurella, A-rapun länsiseinällä. Opaskyltti savupiipussa näkyy Jämeräntaipaleelta. Tila ei valitettavasti ole esteetön.

Kävelemme opastuksen jälkeen arkkitehtonisesti mielenkiintoisen Otaniemen läpi ravintola Fat Lizardiin, osoitteeseen Tietotie 1 (kävelyä tulee reilu kilometri). Ravintolassa Pedaali tarjoaa pizzat / burgerit / salaatit. Juomat hankitaan omakustanteisesti. Halukkaat voivat vielä siirtyä Olarin panimon Taproomiin.

Osallistujamäärä on tilojen vuoksi rajoitettu, ilmoittauduthan siis pikaisesti! Ilmoittautumiset info@pedaali.fi viimeistään 4.12. mikäli tilaa on.