Museo- ja kulttuuriperintöalan äänenkäyttökoulutus 28.11

HUOM! Ilmoittautumista jatkettu! Voit ilmoittautua mukaan 23.11 mennessä.

***

Museo- ja kulttuuriperintöalan ammattiliitto MAL ja Museopedagoginen yhdistys Pedaali järjestävät yhdessä alan ammattilaisille ja opiskelijoille suunnatun äänenkäyttökoulutuksen. Koulutukseen sisältyvä toiminnallinen luento järjestetään webinaarina tiistaina 28.11.2023 klo 13-16. Koulutukseen voivat osallistua MALn ja Pedaalin jäsenet ja se on heille maksuton. Koulutukseen on ennakkoilmoittautuminen – ilmoittaudu koulutukseen myös silloin, jos et pääse luennolle, mutta haluat katsoa koulutuksesta tallenteen ja hyödyntää koulutusmateriaaleja itsenäisesti.

Museo- ja kulttuuriperintöalan työssä ääni voi joutua kovalle koetukselle vaihtelevissa työympäristöissä. Tule marraskuussa mukaan etäkoulutukseen, jossa opit ymmärtämään syvällisemmin äänen toimintaa ja äänen hyvinvointiin vaikuttavia asioita. Koulutus soveltuu niin alan yleisötyöntekijöille, asiantuntijoille kuin myös opiskelijoille.

Koulutus vastaa kysymyksiin:
Miten saan ääneni kestämään paremmin?
Miten voin palauttaa ja rentouttaa äänielimistöäni?
Miten voin itse kehittää äänenlaatuani parempaan suuntaan?
Miten äänenkäyttötapani edistää viestini perille menoa?
Millainen työympäristö on hyvä ääniergonomian kannalta?
Millaisilla apuvälineillä voin auttaa ääntäni voimaan paremmin?

Kouluttajana on kokenut laulupedagogi ja äänivalmentaja Minna Laukkanen Ääniräätäli Oy:stä. Koulutuksessa käydään läpi ääni-instrumentin toimintaa sekä havainnollisesti kerrottuna että itse kokeillen erilaisia asetuksia! Ääniergonomiatieto, eli äänen hyvinvoinnin kulmakivet käydään myös läpi ja opit ymmärtämään, miten voit suojella ääntäsi rasitukselta.
Koulutukseen kuuluu aanivalmentaja.fi -kurssialusta, johon koulutustallenne jää katsottavaksi vielä 6 kk ajaksi. Kurssialustalla on ENNAKKOKARTOITUS, joka virittää sinua pohtimaan oman äänesi vointia ja antaa kouluttajalle tärkeää tietoa osallistujien tarpeista. Kurssialustalla on myös lisämateriaalia äänesi tueksi.

Koulutukseen tulee ilmoittautua viimeistään maanantaina 23.11.2023.  Ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä linkistä. Kurssille ilmoittautuneet saavat kutsun kurssialustalle ja ennakkokartoitukseen osallistumiseen noin kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua. MAL ja Pedaali pidättävät oikeuden koulutuksen peruuttamiseen, jos
ilmoittautuneita osallistujia ei tule tarpeeksi.

Lisätiedot:
Järjestökoordinaattori Tuulia-Tuulia Tummavuori
tuulia-tuulia.tummavuori@museoalanammattiliitto.fi