Tule meille järjestösihteeriksi!

Museopedagoginen yhdistys Pedaali ry hakee järjestösihteeriä, jonka työtehtäviin kuuluu mm. jäsenasioiden monipuolinen hoitaminen, jäsenrekisterin ylläpito, kokousten sekä jäseniltojen ja vuosittaisen opintomatkan valmistelut.

Hakijalta edellytämme itsenäistä työotetta, sujuvaa suomen kielen taitoa ja museopedagogian tuntemusta. Arvostamme sosiaalisuutta, joustavuutta ja idearikkautta.

Pedaali toimii valtakunnallisesti ja yhdistyksen kotipaikka on Helsinki. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää pedagogista toimintaa museoissa ja muissa kulttuurilaitoksissa. Pedaali vahvistaa museopedagogien ammattikunnan identiteettiä ja arvostusta sekä tukee jäsentensä ammatillista kehittymistä. Pedaalin järjestösihteeri pääsee työnsä kautta tutustumaan laajasti museoiden yleisötyöhön ja verkostoitumaan museokentällä. Järjestösihteeri toimii tiiviissä yhteistyössä yhdistyksen hallituksen sekä jäsenistön kanssa.

Järjestösihteerin työaika on keskimäärin 15 tuntia kuukaudessa. Palkka on 20 euroa / tunti. Yhdistyksen toiminta riippuu ulkopuolisesta rahoituksesta, joka on edellytys myös tehtävän täyttämiselle.

Järjestösihteerin työ alkaa joulukuun aikana tai viimeistään tammikuusta 2023 alkaen. Haastattelut tehtävään pidetään Helsingissä joulukuun aikana. Huom! Paikka täytetään heti, kun sopiva hakija löydetään.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään 6.12 mennessä sähköpostitse Pedaalin hallituksen puheenjohtajalle Tuuli Uusikukalle: tuuli.uusikukka@museoleikki.fi.