MAL& Pedaali: Äänenkäyttökoulutus 28.11.2023

Jäsenkoulutus: Hyvinvointia äänelle museo- ja kulttuuriperintöalan työssä

Museo- ja kulttuuriperintöalan ammattiliitto MAL ja Museopedagoginen yhdistys Pedaali järjestävät yhdessä alan ammattilaisille ja opiskelijoille suunnatun äänenkäyttökoulutuksen. Koulutukseen sisältyvä toiminnallinen luento järjestetään webinaarina tiistaina 28.11.2023 klo 13-16. Koulutukseen voivat osallistua MALn ja Pedaalin jäsenet.

Äänenkäytön kouluttaja Minna Laukkanen opastaa osallistujat terveeseen ja viestinnällisesti tarkoituksenmukaiseen äänenkäyttöön. Koulutus on suunniteltu erityisesti opastustehtävissä ja yleisötöiden parissa työskenteleville museo- ja kulttuuriperintöalan ammattilaisille. Koulutus soveltuu myös alan tutkijoille ja asiantuntijoille sekä alalle opiskeleville. Mukaan ovat tervetulleita kaikki aihepiiristä kiinnostuneet jäsenet!

Koulutukseen osallistuvilla on mahdollisuus osallistua ennakkokartoitukseen ennen 28.11. klo 13-16 järjestettävää toiminnallista etäluentoa. Koulutukseen osallistuvat saavat myös käyttöönsä kouluttajan verkkoalustalla olevat materiaalit, joita voi käyttää tukena itsenäisessä äänenkäytön harjoittelussa.Koulutukseen järjestetään ennakkoilmoittautuminen, joka avataan myöhemmin syksyllä.

Lisätiedot:
Järjestökoordinaattori Tuulia-Tuulia Tummavuori
tuulia-tuulia.tummavuori@museoalanammattiliitto.fi