Tervetuloa mukaan Pedaalin vuoden 2019 toimintaan! 

15.1.2019

Hyvää uutta vuotta 2019! Vuosi on polkaistu käyntiin ja Pedaalin hallitus järjestäytyi vuoden ensimmäisessä kokouksessa tammikuussa. Museopedagoginen yhdistys Pedaali ry:n vuoden 2019 hallituksen muodostavat:

Maiju Tuisku, pj
Iris Hyyrynen, vpj
Anna Perälä, sihteeri
Outi Putkonen, taloudenhoitaja
Elina Makkonen, tiedottaja
Elina Battarbee
Tuuli Uusikukka
Riikka Haapalainen
Elsa Hessle

Vuodesta on tulossa jälleen mielenkiintoinen ja tapahtumarikas! Pedaali järjestää jäsenistölleen monipuolisesti verkostoitumista, ammatillista kehittymistä tukevaa ja uusia näkökulmia avaavaa ohjelmaa.

Kevään ensimmäinen jäsenilta on Helsingin observatoriolla ma 11.2. klo 15 alkaen. Tutustumme observatorioon ja Paula Kyyrö esittelee pedagogista toimintaa, vuoden tapahtumia ja kesäleirejä. Ilmoittaudu mukaan jäseniltaan: info@pedaali.fi Pedaalin hallitus kokoustaa ennen jäseniltaa klo 13.30 alkaen Helsingin kaupunginmuseon aulassa. Jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan jo kokoukseen.

Kevätkokous pidetään 24.4. Turussa Wäinö Aaltosen museolla klo 15. Hallitus kokoustaa ennen kevätkokousta klo 13.30. Kokousten jälkeen tutustumme Salla Tykän valokuvia ja videoteoksia sisältävään näyttelyyn.

Kesäkuussa teemme merellisen kesäretken Espoonlahdelle, Pentalan saarelle Saaristomuseo Pentalaan.

Pedaalin jäsenmatka suuntaa tänä vuonna Itä-Suomeen. Syyskuussa matkaamme kohti Kouvolaa, Lappeenrantaa ja Viipuria! Lisätietoja matkasta julki helmikuussa.

Mainittujen tapahtumien lisäksi tiedossa on vielä monia jäseniltoja sekä ammatillista kehittymistä tukevia seminaareja.

Tervetuloa mukaan Pedaalin vuoden 2019 toimintaan!