Pedaalin pikkujoulut ja uusi Pedafooni-julkaisu!

21.11.2016

Pedaalin pikkujoulut järjestetään Hotelli- ja ravintolamuseossa (Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, Helsinki) torstaina 15.12. klo 17.00-20.00.


Kuva: Wikimedia commons

Ohjelmassa on piparityöpaja, opastettu tutustuminen Hotelli- ja ravintolamuseoon, sekä vapaamuotoista seurustelua ravintola Hima&Salin valmistamien pikkujouluherkkujen äärellä!

Pikkujoulujen yhteydessä juhlistetaan myös uusinta Pedafooni-julkaisua, joka ilmestyy samana päivänä! New approaches NOW - From museum education to audience engagement -niminen verkkojulkaisu pohjautuu Pedaalin vuonna 2015 järjestämään kansainväliseen seminaariin. Julkaisu kokoaa seminaarissa esitettyjä ajatuksia ja teemoja yhteen viiden artikkelin sekä case study -esittelyjen kautta. Julkaisun kirjoittajat tulevat Yhdysvalloista, Iso-Britanniasta, Irlannista, Ruotsista ja Suomesta. Heidän tekstiensä kautta hahmottuu erilaisia ratkaisuja yllä käsiteltyyn museotyön muutokseen; museoiden yhteiskunnallisen aseman uudelleenajatteluun ja uusien toimintatapojen kehittämiseen. Julkaisu on englanninkielinen ja se tulee olemaan vapaasti saatavilla Pedaalin verkkosivuilta PDF-muodossa.

Klo 20 jälkeen siirrymme pikkujoulujatkoille oluthuone Amsterdamiin (Itämerenkuja 1 c, Helsinki). Mukaan seurueeseen voi liittyä myös tässä vaiheessa!

Ilmoittautumiset pikkujouluihin perjantaihin 2.12. mennessä osoitteeseen info@pedaali.fi

Huom: Kaapelitehtaan museoiden alaovi on avoinna klo 18.00 asti. Vieraita pyydetään saapumaan paikalle ennen tätä!

Tervetuloa!