Loppuvuoden tapahtumat

3.11.2014

19.11. Jäsenretki Sastamalaan
26.11. Jäsenilta ja syyskokous Tekniikan museolla
11.12. Pikkujoulut Sinebrychoffin taidemuseolla

19.11. Jäsenretki Sastamalaan

19.11. Pedaali suuntaa Sastamalaan, jossa pääsemme tutustumaan kirjan ja kirjallisuuden erikoismuseoon Pukstaaviin sekä herra Hakkaraisen taloon. Ohjelmassa on myös draamapedagogiikka-koulutusta. Pedaali on varannut reissua varten bussikyydin Helsingistä. Kyytiin voi hypätä matkan varreltakin – kerro toiveistasi ilmoittautumisen yhteydessä. Bussikuljetuksen maksu on 10 e / henkilö. Omin kyydein paikalle saapuville jäsenille päivän ohjelma on ilmainen. Päivän aikana on mahdollista nauttia omakustanteinen lounas. Ilmoittataudu mukaan viimeistään 6.11 info@pedaali.fi!

26.11. klo 17.00 Jäsenilta ja Syyskokous Tekniikan museolla

Luvassa on rentoa yhdessä oloa, tulevan vuoden suunnittelua ja uuden hallituksen valinta! Syyskokous alkaa 17.00 ja nyt on loistava tilaisuus tulla mukaan vaikuttamaan ensi vuoden toimintaan ja vaikkapa hypätä mukaan hallitustyöskentelyyn! Ennen syyskokousta pidämme jäsenistölle avoimen hallituksen kokouksen 15.30 alkaen. Noin klo 18.00 jatkamme jäsenillan merkeissä, jonka aikana esitellään Tekniikan museon Pienten paja -hankkeeseen kuuluvaa Tekniikan tarinamatto -konseptia. Tarinamatto on suunnattu 6-8 -vuotiaille, ja matolla keskustellaan tekniikasta eri näkökulmista, sekä päästään rakentamaan oma näyttely. Parhaiten Tarinamattohetkeen voi valmistautua miettimällä ennakkoon omaa suhdettaan tekniikkaan: mitä on tekniikka, ja miten se näkyy minun arjessani? Mukaan matolle voi museon rakentamista varten ottaa pienen teknisen esineen. JÄsenillassa on myös tarjolla pientä purtavaa! Ilmoittaudu mukaan info@pedaali.fi! Tekniikan museon osoite on Viikintie 1, 00560 Helsinki.

11.12. klo 19.00 Pikkujoulut Sinebrychoffin taidemuseolla

Pikkujouluissa esiintyy myös kansanmusiikin voimakaksikko Puhti, jonka ohjelma sisältää laulua, elävää musiikkia, kansantanssia ja muuta samankaltaista rettelöintiä. Pirtanauhat paukkuvat ja kurttu ulvoo, kun Puhti, folkloren omavaltaiset ja aina yhtä epäluotettavat informaatikot pääsevät vauhtiin, jossa lehmätkin menevät ummelle. Ilmoittaudu mukaan info@pedaali.fi (muistathan mainita erikoisruokavaliosi!) Vuonna 2015 Pedaali täyttää 10 vuotta ja ohjelmassa on iso kansainvälinen seminaari, gaalajuhla ja opintomatka Reykjavikiin, sekä tietysti jäsentapaamisia, -vierailuja ja -koulutuksia.