Keskiviikkona 19.11. jäsenretki Sastamalaan ja draamapedagogiikkakoulutus

8.10.2014

Marraskuussa on jälleen luvassa mielenkiintoinen jäsenretki koulutuksineen! Keskiviikkona 19.11. suuntaamme nimittäin Pirkanmaan sydämeen Sastamalaan, jossa pääsemme tutustumaan kirjan ja kirjallisuuden erikoismuseoon Pukstaaviin sekä herra Hakkaraisen taloon. Ohjelmassa on myös kahden tunnin draamapedagogiikka-koulutus Pukstaavin museolehtorin Sanna Asikaisen johdolla. Tutustumme demojen ja teorian kautta fiktion rakentamiseen, osallistujien rooleihin ja ohjaajan rooliin draamapedagogisessa työskentelyssä. Tavoitteena on laajentaa osallistujien omaa työkalupakkia näiltä osin!

Päivän ohjelma:

n. klo 11.00 saapuminen Pukstaaviin
klo 11-12 lounas (omakustanteinen)
klo 12-15 tutustuminen Pukstaaviin (1h) ja draamakoulutus (2h) (museolehtori Sanna Asikainen, Pukstaavi)
klo 15-16 opastettu tutustuminen herra Hakkaraisen taloon
klo 16.00 lähtö takaisin

Pedaali on varannut reissua varten bussikyydin, joka lähtee Helsingistä klo 7.00 ja saapuu takaisin n. klo 19–20 aikaan. Kyytiin voi hypätä matkan varreltakin – kerro toiveistasi ilmoittautumisen yhteydessä. Bussikuljetuksen maksu on 10 e / henkilö. Pedaali tarjoaa osallistujille kahvit sekä koulutuksen, eli muita maksuja osallistujille ei tule. Omin kyydein paikalle saapuville päivän ohjelma on ilmainen. Päivän aikana on mahdollista nauttia omakustanteinen lounas.

Muistathan, että jos lähipiiristä löytyy joku retkestä kiinnostunut, joka ei vielä ole Pedaalin jäsen, niin retkelle pääsee osallistumaan jäsenmaksun ja mahdollisen kyytimaksun maksamalla!

Ilmoittaudu mukaan retkelle lokakuun loppuun mennessä jäsensihteeri Saaralle, info@pedaali.fi

Tervetuloa mukaan!

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi http://www.pukstaavi.fi/
Herra Hakkaraisen talo http://www.herrahakkaraisentalo.net/