MAL & Pedaali: Yleisötyön ammattilaisaamu: Yleisötyö kesäkaudella

Museo- ja kulttuuriperintöalan ammattiliitto MAL ja Museopedagoginen yhdistys Pedaali järjestävät yhdessä yleisötyön ammattilaisaamun kesäkuussa. Etätapaaminen järjestetään tiistaina 11.6. klo 9-10. Tervetuloa mukaan! Kesäkuun tapaamisen teemana on yleisötyö kesäkaudella.

Mitä erityispiirteitä museoiden yleisötyöllä on kesäkaudella? Mitä on syytä huomioida
työturvallisuudessa esimerkiksi lämpötilojen suhteen tai vain kesäaikaan auki olevissa
museokohteissa? Tule keskustelemaan muiden yleisötyön ammattilaisten kanssa kesäkauden yleisötyöstä – esimerkiksi kesäajan ruuhkista (tai hiljaisuudesta), kausitöistä, kausityöntekijöiden työnohjauksesta ja vaikkapa siitä, miten työntekijöiden lomien jaksotus saadaan sovittua reilusti.

Tule mukaan ammattilaisaamuun jakamaan kokemuksia ja keskustelemaan! Tapahtuma on avoin kaikille museo- ja kulttuuriperintöalan yleisötyön parissa työskenteleville.

Liity tapahtumaan tästä.

Lisätiedot:
Järjestökoordinaattori Tuulia-Tuulia Tummavuori
tuulia-tuulia.tummavuori@museoalanammattiliitto.fi