13.6.2023 MALn ja Pedaalin yleisötyön ammattilaisaamu: teemana työyhteisön toiminta

Museo- ja kulttuuriperintöalan ammattiliitto MAL ja Museopedagoginen yhdistys Pedaali järjestävät yhdessä yleisötyön ammattilaisaamun kesäkuussa. Etätapaaminen järjestetään tiistaina 13.6. klo 9-10. Tervetuloa mukaan! Kesäkuun tapaamisen teemana on työyhteisön toiminta.

Miltä museoiden työyhteisöt näyttävät yleisötyön parissa työskentelevien näkövinkkelistä? Miten yhteisöllisyyttä voidaan tukea, jos toimipaikkoja ja toimenkuvia on monia? Kuinka yleisötyön kausityöntekijät ja keikkatyöläiset pääsevät osaksi museon työyhteisöä?

Tule mukaan yleisötyön ammattilaisaamuun jakamaan kokemuksia ja vinkkejä työyhteisöjen toiminnasta. Vinkkaathan tapaamisesta myös muille yleisötyöntekijöille!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä