PEDAALI RY:N PIKKUJOULUT KE 9.12. KLO 15-16.30

Jenni Janakka, kuva: Heidi Strengell

Pedaali ry:n pikkujoulut
ke 9.12. klo 15-16:30, Zoom

Tervetuloa Pedaali ry:n hulppeisiin pikkujouluihin keskiviikkona 9.12. klo 15 alkaen! Pikkujoulut järjestetään koronatilanteen vuoksi zoomissa. Ohjelmassa on luvassa Jenni Janakan Röyhkeyskoulu sekä Nihkeen Akan esitys.

Pikkujoulujen ohjelma

15:15-16:15
Röyhkeyskoulu on kirjailija ja puhetaitelija Jenni Janakan vuonna 2017 alulle panema koulutus. Se on tutkittuun tietoon pohjautuva kokonaisuus osaamisesta, kommunikaatiosta ja tekijyydestä. Kuinka tuoda sitä omaa osaamistaan esille ja arvostaa omaa tekemistään? Kuinka löytää tekemiseensä tarmoa, voimaa ja energiaa? Janakka kouluttaa omalla asennemuijaisella, voimaannuttavalla tyylillään!

16:15-16:30
Nihkee Akka on koomikko-feministi-aktivisti Jonna Nummelan kansainvälisesti palkittu spoken-word alter ego, joka yhdistää lavarunouden stand up -komiikkaan. Nihkeen Akan esitysten keskeisiä elementtejä ovat sarkasmi, normikriittisyys ja sukupuoli-identiteetit.

”Otin taiteilijanimeni siksi, että minua on kutsuttu nihkeäksi akaksi, kun olen ollut eri mieltä. Vastahankaan asettuminen ja omien rajojen vetäminen tekee ilmeisesti nihkeeksi akaksi. Kuten vaikkapa silloin, kun kieltäydyin ottamasta tuntemattomalta mieheltä poskeen Herttoniemen metroasemalla.”

aloituskuva: Heidi Strengell