Lokakuun jäsenilta to 8.10. klo 17.30-20.30

Pedaalin lokakuun jäsenilta järjestetään Helinä Rautavaaran museossa to 8.10. klo 17.30 – 20.30. Jäsenillan aikana pureudutaan ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin ilmiöihin kuten Black Lives Matter ja dekolonisaatio teemoihin museoiden näkökulmasta. Alustajina keskustelulle toimii sarjakuvataiteilija Warda Ahmed ja Helinä Rautavaara museon tuottaja Kristina Tohmo.

Keskustelun jälkeen katsomme Helinä Rautavaaran museon tuottaman 100 vuoden matka dokumenttielokuvan. Dokumentti kertoo australialaisen arrernte-delegaation matkasta tutustumaan vuonna 1913 Suomen Kansallismuseon tallennettuihin yhteisön esineisiin.

Jäsenilta toteutetaan livenä Helinä Rautavaaran museossa (Kauppakeskus Entresse, Siltakatu 11 02770 Espoo) Jäsenillassa on luvassa Pedaalin tarjoamaa pientä purtavaa.Jäseniltaan voi osallistua myös etänä klo 18 alkaen sekä keskustelu, että elokuva striimataan zoomin kautta ja osallistumislinkki etäosallistumiseen lähetetään pedaalipostiin ti 6.10.

Ilmoittaudu mukaan to 8.10. livejäseniltaan: info@pedaali.fi pe 2.10. mennessä!Huom! Paikkoja Helinässä järjestettävään jäseniltaan tarjolla rajoitettu määrä. Etäosallistumisen osallistumismäärää ei ole rajattu, joten kaikki halukkaat mahtuvat zoomin kautta mukaan.