Toukokuun etäjäsenilta – Display it like you stole it by Alice Procter 28.5.2020

Tervetuloa Pedaalin virtuaaliseen jäseniltaan torstaina 28.5. klo 15. Etäjäsenillan aiheena on museoiden sisältöjen ja niiden opastamisen kriittinen tarkastelu ja uudenlaiset lähestymistavat. Jäsenillan puhujaksi saamme kovassa nosteessa olevan brittiläisen vapaa tutkija ja taidehistorioitsija Alice Procterin.

Display it like you stole it -otsikolla pedaalilaisille luennoiva Procter on tullut tunnetuksi monissa brittimuseoissa toteuttamiensa Uncomfortable museum tours -kierrosten myötä, joissa hän on tehnyt opastuksia normikriittisin ja postkolonialistisin ottein. Procsterin noin puolen tunnin puheen jälkeen olemme varanneet noin 15 minuuttia aikaa aiheesta nousseille kysymyksille ja keskustelulle.

Jäseniltaan pääset osallistumaan Zoom likin avulla ja Procterin luento taltioidaan. Zoom-linkki ja tallenne lähetetään jäsenille sähköpostitse.

Lue lisää Alice Procterista ja hänen projekteistaan täältä: https://www.theexhibitionist.org/