Helmikuun jäsenilta Yliopistomuseolla ja piirustussalissa 27.2.

Piirrustusta

Kevään ensimmäinen jäsenilta on Helsingin Yliopistomuseolla to 27.2. klo
14 alkaen. Luvassa on inspiroiva ilta taiteen ja historian parissa. Jäsenillan ohjelma alkaa Taidehetki Piirustussalilla -työpajalla (Yliopistonkatu 3, Porthania, 7. krs.), jossa osallistujat pääsevät piirrustusmestari Vappu Rossin ohjauksessa kokeilemaan kykyjään piirtäjinä kiehtovien metodien kautta, huumoria unohtamatta.

Työpajan jälkeen klo 15 siirrymme Helsingin Yliopistomuseon tiloihin (Fabianinkatu 33, 3 krs.), jossa saamme tutustua museoon ja kuulla sen toiminnasta. Luvassa on myös Pedaalin tarjoamaa pientä purtavaa ja Pedaalin julkaisutyöryhmän organisoima yleisötyön
kehittämiseen liittyvä pienimuotoinen workshop.

*Ilmoittaudu mukaan 27.2. jäseniltaan: info@pedaali.fi ma 24.2. mennessä*
Huom! Paikkoja Taidehetki Piirustussalilla -työpajaan rajoitettu määrä

Pedaalin hallitus kokoustaa ennen jäseniltaa klo 12.00 alkaen Helsingin
kaupunginmuseon Kasari-tilassa. Jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan jo
kokoukseen.