TERVETULOA VIETTÄMÄÄN PEDAALIN PIKKUJOULUJA!

Keskiviikkona 11.12. klo 16 alkaen vietämme pikkujouluja Tekniikan museolla (Viikintie 1, Helsinki)

Illan aloittaa tutustuminen museon uuteen Kummituksen keksintökoje -näyttelyyn:

”Näyttelyssä museon kummitus kutsuu lapset tarkastelemaan teknisiä laitteita; miettimään, mikä on uutta ja mikä vanhaa; tutustumaan suomalaisiin keksijöihin ja keksintöihin ja lopuksi käynnistämään kummituksen kummallisen kojeen. Lapset voivat myös jättää oman jälkensä näyttelyyn askartelemalla oman keksintönsä ja asettamalla sen esille.

Näyttely on suunniteltu vahvistamaan lasten omaa luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä kannustamaan lapsia tutkimaan ja kokeilemaan. Se kannustaa lapsia luovaan ajatteluun ja luo valmiuksia käsitteelliselle ja tieteelliselle ajattelulle.

Kummituksen keksintökoje -näyttely huipentaa Tekniikan museon 50-vuotisjuhlavuoden. Näyttely on viimeinen vaihe Tekniikan museon suurta 2016 alkanutta perusnäyttelyuudistusta. Näyttely on esillä vuoteen 2024 asti.”

Tämän jälkeen siirrymme nauttimaan illan herkullista tarjoiluista ennen illan toista ohjattua ohjelmanumeroa eli Käsityökoulu Robotin työpajaa, jossa valmistamme valolla
käynnistettävän tärinärobotin. Osallistujat saavat robotin itselleen kotiin viemisiksi.

Loppuillan nautimme yhdessäolosta kera kakun ja viinin.

Tarjoilut pikkujouluihin toimittaa Om nam.

Ilmoittautumiset 25.11. mennessä -> info@pedaali.fi

Tervetuloa!