SYYSKOKOUS 7.10. LUONNONTIETEELLINEN MUSEO/HELSINKI

Pedaalin syyskokous vahvistui ennakkotiedosta poiketen maanantaille 7.10.  Vietämme mielenkiintoista päivää syksyisessä Helsingissä kahden kokouksen ja Luonnontieteellisen museon ohjelman muodossa klo 13.00-17.00. 7.10. Luonnontieteellinen museo/HelsinkiPäivän kulku:  klo 13 hallituksen kokous, avoin myös jäsenistölle klo 14.30 syyskokous klo 15.30 alkaen museon ohjelmaa eli ”Kömmitään muinaiseen asumukseen Muutosta ilmassa- näyttelyssä ja kuullaan kuinka ko. näyttelyä käytetään työyhteisöille suunnatussa ilmastomuutos-koulutuksessa ja miten koululaiset ratkaisivat nykyaikaan (aikakoneella) tuodun mammutin ongelmat.  Oppaina toimivat museon suunnittelijat Anni Granroth ja Markku Liinamaa.” Saapumisohje museoon: Maanantaina museo etuovi on suljettu ja sisäänkäynti tapahtuu sisäpihan kautta. Jatka matkaasi pääovesta vasemmalle ja ratikkapysäkin jälkeen pääset portista sisäpihalle. Rakennuksen kulmassa olevat lasiovet tulevat suoraan museon aulaan, jossa norsu odotteleekin jo sinua. Ovikello löytyy lasiovien vasemmalta puolelta. Luonnontieteellinen museo Pohjoinen Rautatiekatu 13, Helsinki Raitiovaunut 1 ja 2 pysähtyvät museon edessä. Ilmoittautumiset ruokavalioineen  keskiviikkoon 2.10. mennessä -> info@pedaali.fi  TERVETULOA!