News / Ajankohtaista

12.9.2014

Pedaalin toimintasuunnitelmassa ja tavoitteissa toistuvat sanat kansainvälisyys, verkostoituminen ja yhteistyöprojektit. Tarjoamme tässä kurkistuksen sanojen taakse ja avaamme yhtä viime vuosina käynnistynyttä yhteistyökuviota.

18.6.2014

Tervetuloa mukaan Pedaalin vuotuiselle opintomatkalle, joka tänä syksynä suuntautuu Amsterdamiin ja Rotterdamiin. Matkan aikana vierailemme mielenkiintoisissa museokohteissa sekä tapaamme yleisötyön ammattilaisia.

Pedaali maksaa matkaohjelman museokäynneistä koituvat kulut sekä tarjoaa yhteisen ruokailun keskiviikko-iltana. Lennot, junaliput sekä majoitus ovat omakustanteisia. 

Matkalle voit ilmoittautua osoitteeseen info@pedaali.fi!

 

Amsterdam - Rotterdam Matkaohjelma 1.-3-10-2014

09.6.2014

Pedaali järjestää jäsenilleen retken Mänttään torstaina 28.8. Bussikyyti lähtee Helsingistä, mutta pysähdymme tarvittaessa matkan varrella esim. Hämeenlinnassa ja Tampereella. Kerro ilmoittautuessasi mistä olisit nousemassa kyytiin. Retki maksaa Pedaalin jäsenille 10 euroa, joka kerätään bussissa.

Mäntässä aikaa on varattu vapaaseen tutustumiseen kuvataideviikkojen näyttelyyn sekä opastus Serlachius-museoiden Göstaan ja Gustafiin vastaavan museolehtorin Päivi Nieppolan johdolla.

29.4.2014

Pedaalin tapahtumakalenteri kesälle ja syksylle 2014 näyttää tältä. Muistakaa, että hallituksen kokoukset ovat aina avoimia myös jäsenistölle. Merkitse siis päivämäärät ylös ja seuraa tiedotusta postituslistalla ja Facebookissa!

28.4.2014

Suomen museopedagoginen yhdistys Pedaali ry on myöntänyt Vuoden museopedagoginen teko -palkinnon Sirkushevoset sairastaa - Pedagoginen konservointihanke -projektille. Sirkushevoset sairastaa on Keravan taidemuseon ja Metropolia Ammattikorkeakoulun esinekonservointilinjan pedagoginen hanke julkisten veistosten konservoimiseksi. Hankkeen yhteistyökumppanina toimii Keravan Kaupunkitekniikka -liikelaitoksen kaupunkiympäristöyksikkö.